Yoga timer for alle

Fra børn til voksen. Fra begynder til øvede.

Tid til dig

Louise Kjær er indehaver af yogaskolen Ry yoga. Denne findes i Kildebjerg erhvershus, hvor vi folder os ud i et skønt lokale. Skolen har et tilhørende sofa område hvor elever ofte sidder til en snak efter undervisningen. Hos Ry yoga er der et bredt udsnit af holdtyper, ved flere forskellige undervisere, lige fra klassisk og hensynstagende yoga, til den mere sveddryppende af slagsen.

TILMELDING

Yoga i Ry Ry Yoga

Mange yogahold

Gravid og efterfødsel

Blid hatha

Hensynstagende

Yin

Vinyasa

Pilates

Teenage yoga

Yoga retreat

Få en skøn yogaoplevelse på det fredfyldte buddhistiske retreatcenter, Gomde, på Helgenæs ved Mols Bjerge.
Hver år afholdes der to weekender med retreats.
Det næste retreat er i weekenden den 7-9 september 2018.

DYNAMISK MORGENYOGA

Tirsdag kl. 8- 9.30.

NIVEAU: Alle Niveauer og aldre kan deltage. Louise har mange års erfaring med at undervise hold hvor der tages specifikke hensyn.

På holdet her vil der være dynamiske serier. Både liggende, siddende og stående serier.

Udover at løsne op for myoser og spændinger, har yogaen en styrkende og balancerende indvirkning på kroppens muskler, knogler, led, organer, og kirtelsystemer

Øvelserne skaber øget styrke og smidighed samt øget cirkulation i kroppens kredsløb, Resultatet er højere grad af styrke, energi og bevægelighed. En anden og vigtig effekt af yogaen er, at den tilvejebringer ro i sindet.

Der afsluttes med dybere stræk til at løsne omkring bindevæv og led, samt en guidet afspænding / klangmeditation.

Skriv til Louise for tilmelding: louise@ryyoga.dk

YOGA OG MINDFULNESS HOLD

NYT HOLD med fokus på både krop og sind.

Tirsdage kl. 11- 12.30. Med start d. 25 september.

YOGA MINDFULNESS og KLANGMEDITATION-

Holdet er for dig som vil blive bedre til eller blot vedligeholde evnen til at slippe gøren/ press/ stress, robustgøre sindet samt komme i kontakt med nuet.

Yoga, mindfulness og klangmeditation er alle 3 vidunderlige veje til at øge kontakten indad til den iboende ro og glæde.

Det er redskaber der bringe hjernebølgerne hen hvor de skal være når vi skal opbygge energi og ressourcer, og hvor kroppen producerer de hormoner der får blodtrykket til at falde, musklerne til at slappe af og det mentale fokus øges, som bare nogle af de mange andre gavnlige effekter der kan opnås..

Jo mere vi træner denne tilstand jo bedre bliver vi også til at gå fra gøren til væren i hverdagen når der er mest brug for det.

NIVEAU: Alle kan være med

Vores instruktører

Yoga i Ry Louise Kjær
Louise Kjær

Indehaver af Ry Yoga

Louise er indehaver af Ry yoga.

Hun underviser i Blid hatha, Hatha Vinyasa (flow), Hensynstagende yoga samt børne og teen yoga samt afholder løbende worskops og retreats.

Louise er uddannet og eksamineret yogalærer siden 2009. Louise har undervist lige siden og I løbet af årene er holdene blevet til mange. Hun har taget grunduddannelsen i kinesiolog, healing og klangmassage . Senest uddannet som mindfulness instruktør. Louise er uddannet pædagog.

Læs mere her

Privat bor Louise med sin familie i Ry.

Kontakt: louise@ryyoga.dk/ 29872092

Yoga i Ry Kristine Poulsen
Kristine Poulsen

Yin Yoga

Yin Yoga er Kristines foretrukne form for yoga. Yin Yoga er yoga, hvor man holder stillingen længere tid, end vi normalt ville gøre i de mere bevægelsesorienterende former for yoga. Det skyldes, at Yin Yoga fokuserer på led, ledbånd og bindevæv, som ikke reagerer på rytme og gentagelser, men som giver sig over tid.
Efterhånden som vi bliver ældre, bliver vi mindre og mindre smidige, og vores bevægelsesfrihed bliver tilsvarende reduceret. Det er en helt naturlig proces for os alle. Undervisningen kombinerer det fysiske fra yogaen med mindfulness, der hjælper til at skabe ro og balance i krop og sind
Kristine har dyrket yoga i 20 år og har siden 2011 undervist i Hatha og Yin Yoga, samt i mindfulness siden 2012. Kristine er uddannet Hatha yoga instruktør fra DGI og uddannet Yin Yoga instruktør af Biff Mithoefer, som hun løbende bliver undervist og superviseret af.
Er uddannet mindfulness- og meditationslærer fra Skolen for Anvendt Meditation.
Se Kristines hjemmeside her: www.yin-yoga.dk

Yoga i Ry Elna Bruun
Elna Bruun

Hatha Yoga

Elna Bruun underviser i meditativ Hatha Yoga. Hun ser det som en investering at dyrke yoga, en investering i det gode nærværende liv med indre ro og balance. Det er her, hun selv finder sit overskud i en hektisk hverdag.

Et flydende og roligt åndedræt kombineret med de blide stræk er  værn mod stress og jag.
For Elna handler yoga ikke om at få kroppen ud i yderpositioner. Det er ikke den færdige stilling, der er altafgørende, men vejen dertil. Det vigtigste er at være bevidst og være til stede i øjeblikket.
Elna har taget den to-årige yogalæreruddannelse, og har undervist flere gange i Hatha yoga og oplevet hvilken ro mennesket kan opnå ved at dyrke yoga.

”Jeg glæder mig til at videregive den ro, som jeg selv finder i yogaen. Det er mit mål, at man på mit hold skal komme et lille stykke nærmere sig selv og i sidste ende forlade yogalokalet med en afspændt krop og et roligt sind.”

Privat bor Elna sammen med sin mand og deres to små drenge i Ry.

Yoga i Ry Maia Nielsen
Maia Nielsen

Hatha Yoga, gravid Yoga
efterfødsels Yoga

Maia har 20 års erfaring med yoga. Hun underviser i gravidyoga i Scanningshuset for gravide i Silkeborg (siden 2016).
Maia Nielsen underviser hos Ry Yoga i gravid yoga og efterfødselsyoga.
”Igennem min egen yogapraksis oplever jeg øget livskvalitet, en tydeligere kropsbevidsthed og sundere kropsholdning. Jeg mærker nærvær og ro i mit sind og i min krop”
Maia underviser også i blid hatha og restorativ yoga på blandt andet Himmelbjerggården.
Maia har mange yoga uddannelser bag sig. Blandt andre gravid yoga overbygningsuddannelse, efterfødsels kursus med fokus på bækkenbund, delte mavemuskler, kejsersnit, fascia/bindevæv og optimal kropspositionering. Derudover også restorativ yogauddannelse og hatha uddannelse.
Privat bor Maia i Gl. Rye med sin kæreste og to børn
Læs mere på Maia webside www.maia-yoga.dk

Mette Schøsler

Hatha yoga

Mette underviser ved Ry Yoga i Hatha yoga

Mette har afsluttet en 200-timers yogalæreruddannelse i Hatha Yoga hos Yogaliving i foråret 2017.

Uddannelsen er certificeret af Yoga Alliance og lægger vægt på korrekt alignment i alle stillinger samt viden om anatomi. Derudover har hun siden 2011 modtaget undervisning af en lang række dygtige undervisere i ind- og udland og deltager løbende i forskellige kurser og workshops.

Mette bor i Ry med mand og tre børn.

Yoga i Ry Susanne Ebbesø
Susanne Ebbesø

Mindfulness

Susanne underviser i mindfulness og er instruktøruddannet hos Heinrich Johansen.
Udover undervisningen i Ry underviser Susanne også i Aarhus og i Lystrup.

Hun har flere års meditationserfaring bag sig, modtager jævnligt supervision, er på relevant efteruddannelse og retreats.

Udover at undervise i mindfulness er Susanne rådgiver og konsulent hos SIND pårørenderådgivning, samt selvstændig med opgaver indenfor coaching, rådgivning og undervisning. Desuden er hun uddannet facilitator indenfor skyggearbejde (Jung og Debbie Ford) samt certificeret coach.

Privat bor Susanne sammen med sin kæreste i Lystrup ved Aarhus i en sammenbragt familie med i alt tre børn.

Louise Sølvsten

Blid hatha, restorativ yoga

Louise Sølvsten underviser hos Ry yoga i morgenmeditation, blid hatha og restorativ yoga.

Hun er indehaver af Sølvsten Yoga og har praktiseret yoga siden 1997.

Hun tilbyder, udover undervisning på forskellige yoga hold i Ry og omegn, også enetimer i Restorativ yoga.

Louise har en baggrund indenfor helsekost og er derudover uddannet grafisk formgiver i Sverige. Hun bor med sin mand og datter i Gl. Ryes skønne natur. “Med en baggrund indenfor helsekost, er det så skønt at mærke hvordan yogaen tilføjer den sidste dimension for at have det godt i krop og sind. Mit fokus er på at give slip, give dig selv tid og nærvær til at lande dig i dig selv. Det er yoga et fantastisk dejligt redskab til at kunne gøre, og det nyder jeg til fulde at give videre.”

Liv La Cour

Yoga med flow og styrke

Liv har dyrket og fordybet sig i yoga i over otte år og undervist i fem. Liv har en 200-timers Yoga Alliance certificeret teacher training i klassisk hatha fra Vibrantly Alive Yoga (2013), kombineret med en 30 timers Yin Yoga immersion hos Sattva Yoga (2017) og en 200 timers teacher training i Living Yolates (2017), som er en træningsform der forener yoga, dans og pilates. Liv modtager løbende selv undervisning i både yoga og meditation for at fordybe sin egen praksis. For Liv handler yoga om at mærke og værdsætte kroppen – uanset hvad den kan og ikke kan, men nysgerrigt og kærligt at være med det der er. Gennem både dynamiske og fokuserede bevægelser, dybe stræk og kontakt til åndedrættet at komme i ’hjem i selv’. Liv er dertil begejstret for at kombinere mere legende og dansende bevægelser i undervisningen for at skabe varme og liv i kroppen. Kontakt Liv på tlf. 61309287 eller livlacour@gmail.com hvis du har spørgsmål.

Mia Mulbjerg

Vinyasa flow yoga

Jeg er uddannet yogalærer i 2015, efter at have praktiseret forskellige former for yoga siden 2010. Jeg har derudover en lang forudgående kropslig praksis inden for områder så forskellige som bl.a. kampkunst, løb, ridning og mountainbike. Et gennemgående element har altid været en fascination af kropsbevidstheden og hvor stor effekt selv de mindste bevægelser og justeringer kan have for det samlede udtryk. Derudover er jeg optaget af forbindelsen mellem sind og krop og har en grundlæggende bevægeglæde og en kæmpe eventyrlyst ud i, hvad der er kropsligt (og mentalt) muligt. Denne fascination, glæde og lyst til at udforske går igen i min yogapraksis og -undervisning, så det vil du møde på forskellig vis!